طرز تهیه گاناش شکلاتی مرحله به مرحله

به گزارش بهترین ها، امروزه کرم های بسیار زیادی وجود دارند که برای طعم دار کردن و همچنین پوشش و زیبایی کیک ها به کار برده میشن. کرم های خامه ای، کره ای، پنیری و کرم های پر هوادار شکلاتی. گاناش یا گَنِش ها، یکی از همین انواع کرم های شکلاتی هستند که از ترکیب خامه و شکلات درست میشه. امروز با هم طرزتهیه گاناش رو می بینیم تا ان شاءالله در تهیه کیک ها و شیرینی هامون در آینده ازش استفاده کنیم.

طرز تهیه گاناش شکلاتی مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه گاناش

  • خامه 200 گرم
  • شکلات تخته ای 250 گرم
  • کره 20 گرم
  • وانیل یک پنس

مراحل تهیه گاناش شکلاتی

قبل از اینکه کار رو آغاز کنیم اگر شکلات هامون به صورت تخته ای هست، اون رو خرد می کنیم. قبلاً هم خدمتتون گفتم که اگر براتون ممکنه، از شکلات های با کیفیت بهره ببرید. میزان شیرینی شکلات هم به ذائقه و نظر شما بستگی داره. اگر شیرینی زیاد دوست ندارین، از شکلات هایی با درصد بالاتر بهره ببرید.

برای آغاز، یک تابه یا شیر جوش نچسب رو انتخاب میکنیم. خامه و کره و وانیل رو داخلش می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دیم.

حرارت باعث میشه تا خامه کم کم شل بشه و کره هم حالت مذاب بگیره. آغاز به همزدن می کنیم و وقتی خوب با هم مخلوط شدن، اجازه میدیم تا مواد به جوش بیاد و از کناره های ظرف حباب هایی ظاهر بشن. حالا شکلات رو اضافه میکنیم.

حرارت رو خاموش میکنیم و خیلی سریع با لیسک آغاز به همزدن می کنیم.

شکلات با حرارت خامه آغاز به ذوب شدن میکنه. سعی کنیم تا با حرکت لیسک و همزدن عمقی و سریع همه شکلات رو به خوبی مخلوط کنیم تا مطمئن بشیم هیچ تکه ای باقی نمونده. به همزدن اونقدر ادامه میدیم تا یک کرم روان و یکدست بدست بیاد.

گاناش ما تقریباً آماده است و ما می تونیم بعد از خنک شدنش در کاور کردن یا پوشش دهی خیلی از کیک ها یا دسر هامون ازش استفاده کنیم. ولی فقط به صورت کرم. برای منسجم شدن و فرم دادن بهش باید اون رو اول برای یک ساعت داخل یخچال قرار بدیم.

فرم دادن گاناش شکلاتی

برای فرم دهی بهش باید اون رو با همزن برقی بزنیم. پس برای 5 تا 8 دقیقه، گاناش رو با دور تند همزن اونقدر میزنیم تا کم کم رد پره ها روش بیفته و فرم بگیره.

حالا با توجه به ایده ای که تو ذهنمون داریم، با استفاده از پالت یا قیف و ماسوره کیک یا دسرمون رو کاور یا تزیین می کنیم.

فقط به یاد داشته باشید حرارت همون طور که خامه رو از حالت خودش خارج میکنه، در خصوص گاناش هم صدق می کنه. با این مقادیر ما حدوداً 400 گرم گاناش خواهیم داشت.

نکته در خصوص انواع گاناش

  • زمانی که میزان شکلات دو برابر میزان خامه باشه گنش بسیار غلیظ و سفت بوده و قابلیت استفاده به عنوان فیلینگ و کاور کیک را خواهد داشت.
  • وقتی میزان شکلات و خامه برابر باشه از گنش به عنوان گلیز استفاده میشه.
  • زمانی که میزان شکلات یک دوم میزان خامه باشه از گنش به عنوان سس استفاده میشه.

پس در واقع گنش رسپی نداره. گنش یک نسبته بین شکلات و خامه.

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به "طرز تهیه گاناش شکلاتی مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گاناش شکلاتی مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید